Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kotisivujen tekeminen tai verkkokaupan aloittaminen mielessä?

Omien kotisivujen ja verkkokaupan tekeminen kiinnostaa aina uusia ja kokeneempia yrittäjiä. Harrastusmielessä käytetään ilmaisia blogialustoja ja nettisivujen teko ohjelmia, mutta yrityksen verkkosivut ja nettikauppa luodaan melkein aina maksetulla palvelulla. Maksullisia verkkosivujen tekoon tehtyjä ohjelmia on paljon. Moni valitsee helposti lähestyttävän ohjelman eli sellaisen jonka käyttä ei aiheuta stressiä.

Osa käy maksullisia kursseja oppiaakseen verkkosivujen teon perusteet ja toiset harjoittelevat itse kotisivujen tekemistä. Mikä sopii kenellekin on ohjelmasta kiinni. Helppoja ohjelmia osaa kaikki käyttää mutta vaikeammat ja teknisesti haastavat ohjelmistot kuuluvat niille joilla intoa riittää oppimaan.

Oletko kokematon eli noviisi? Ehkä tässä tilanteessa on fiksua valita tosi helppo ohjelma.

Mitkä ovat näitä helppoja ohjelmia?

Helpot ohjelmat ovat niitä joissa on koko setti yhdessä paketissa. Eli mitään erityisen vaikeaa säätämistä ei ole edessä päin ja tiedossa. Tässä muutama esimerkki hyvistä helpoista kotisivu ja verkkokauppaohjelmista.

Shopify - verkkokauppa

Shopify on yksinomaan verkkokauppaa varten. Shopify on tosi hyvä ohjelma nettikauppiaille. Soveltuu hyvin aloittelijasta ammattilaiseen. Shopifylla pysytyt tekemään trendikkään verkkokaupan yhdessä päivässä tai toki riippuu tuotteiden määrästä mitä olet kauppaasi lisäämässä. Käy lukemassa Shopify-verkkokauppaohjelman esittely.

Mycashflow - verkkokauppa

Mycashflow on suomalainen verkkokauppa-alusta joka taitaa olla kehitetty suomessa. Mycashflow on käytetyimpiä alustoja Suomessa toimivien verkkokauppiaiden keskuudessa. Varmasti ihan ok verkkokauppaohjelma.

Vilkas - verkkokauppa

Vilkas on puhtaasti verkkokauppaa varten. Suomalainen yritys joka on vuosia ollut käytetyimpien verkkokauppaohjelmien joukussa mutta pelkästään suomessa.

Squarespace - kotisivut ja verkkokauppa

Squarespace on tosi hyvä kotisivukone joka kaikki osaavat käyttää. Squarespace tehdyt verkkosivut ovat design henkisiä ja näyttäviä. Sopii niille jotka arvostavat visuaalisuutta. Squarespacella voi luoda nettisivut ja verkkokaupan.

Kotisivukone - kotisivut ja verkkokauppa

Kotisivukone on vanha mutta toimiva suomalainen ohjelma. Kotisivukone kykenee verkkokaupan ja kotisivujen luomiseen. Ei tosin ole nykyaikainen vaan on tosi vanhanaikainen. Toimii kuitenkin.

Weebly - kotisivut ja verkkokauppa

Weeblya on helppo käyttää ja SEO optimointi toimii hyvin mutta sivut ovat hitaita. Saat sivut näkymään hakukoneissa helposti, jos teet asiat oikein. Weeblyn heikkous on asiakaspalvelu joka vaihtelee laatutasoltaan. Weeblyllä voit luoda kotisivut ja verkkokaupan.

Wordpress ja Woocommerce - kotisivut ja verkkokauppa

Wordpress on pikkasen vaikeampi verrattuna listan muihin ohjelmiin. Wordpress on sisällönhallintajärjestelmä ja siihen saa asennettua woocommerce verkkokauppan. Wordpress alustalla voit tehdä nettisivut ja nettikaupan. 

 

Muita kotisivujen ja verkkokaupan tekemiseen tehtyjä ohjelmia

Näitä verkkosivu ja verkkokauppa-alustoja en esitellyt mutta tässä ne ovat Clover Shop, Finqu, Viidakkostore, Prestashop, opencart, Oscar, Oscommerce, Drupal, Wix, Webnode, Magento

 

Tämän listauksen ohjelmista aivan varmasti löydät hyvän ohjelman verkkokaupan perustamiseen ja kotisivujen tekemiseen.​

©2020 Kotisivujen teko ja verkkokauppa - suntuubi.com